„Științele Pămîntului” la degetul cel mic

Dimensiune text

Mara Ieșanu și Marin Trofin, de la „Roman-Vodă”, au obținut premiul I și o mențiune specială la olimpiada pluridisciplinară „Științele Pămîntului”.

 

 

Romanvodiștii Mara Ieșanu și Marin Trofin au obținut premiul I și o mențiune specială la faza națională a olimpiadei „Științele Pămîntului”, desfășurată în cursul acestei săptămîni la Brăila. Olimpiada „Științele Pămîntului” este un concurs interdisciplinar care se adresează elevilor din învățămîntul liceal, atît din învățămîntul de stat, cît și din cel privat. Participanții au avut de susținut o probă teoretică și o probă practică, cu durata de trei ore.

„Acesta este un concurs mai special, interdisciplinar, în cadrul căruia elevii își testează cunoștințele de chimie, fizică, geografie și biologie. Rezultatele obținute au demonstrat spiritul de echipă de care dau dovadă colegii mei și faptul că performanța este la ea acasă la «Roman-Vodă»”, a spus profesoara Mihaela Tanovici, director al Colegiului Național „Roman-Vodă”.

Mara Ieșanu a fost pregătită pentru concurs de profesorii Crenguța Radu, Cătălin Macovei, Adina Iancu și Mircea Gligor, iar de pregătirea lui Marin Trofin s-a ocupat echipa formată din profesorii Viorel Stan, Gheorghe Irimia, Claudia Macovei și Cristina Gheorghiță.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0