Știați că felul cum fumează o persoană spune multe despre ea?

Știați că felul cum fumează o persoană spune multe despre ea?

Dimensiune text

 

 

Cercetătorii spun că fumatul este o activitate bogată în informații, ea spune multe lucruri despre un fumător, în ceea ce privește personalitatea și relația sa cu alte persoane. Fumatul se desfășoară de obicei în compania altor persoane și de aceea fumătorii încearcă să transmită o impresie socială celor din jur. Probabil că oamenii consumatori de tutun nu realizează acest lucru, dar de fiecare dată când fumează ei sunt analizați de cei din jur și judecați după felul cum fac acest lucru. Fumatul ridică multe comentarii și acest lucru se întâmplă aproape de fiecare dată.

Modul cum un fumător ține țigara arată dacă are încredere sau nu în el. Se spune că o persoană care nu poate fuma cum trebuie nu are nici încredere în sine. Maniera în care este ținută țigara poate arăta dacă acea persoană transmite o impresie de sofisticare, de aroganță. Specialiștii spun că la bărbații care sunt rivali, sau într-o poziție de concurență în afaceri, apare tendința de a ține țigara între degetul mare și degetul arătător, și de a-și arăta dosul palmei și articulațiile degetelor. Acesta este un mod prin care își exprimă orgoliul și încrederea. Unii spun că vor să transmită că sunt puternici, iar acest lucru îi face să se simtă mai bărbați.

Femeile care țin țigara grațios și își expun încheietura mâinii vor să atragă atenția celor din jur asupra acestei părți fragile și să pară mai atrăgătoare pentru bărbați. Și modul cum aruncă scrumul de țigară spune ceva despre o femeie. Dacă întinde degetul arătător cu blândețe și scapă astfel de scrum, arată că ea este mai fragilă, dacă gestul este mai viguros înseamnă că este mai agresivă. De regulă, bărbații sunt cei mai duri, care îndoaie cu forță țigara și chiar o strivesc sub presiunea degetului mare de la mână.

 

Bărbații care țin fumul de țigară mai mult în plămâni sunt mai nerăbdători și mai competitivi, ceilalți sunt mai cooperanți și mai abili. Cei care suflă fumul în sus sunt mai siguri pe ei și mai politicoși, iar cei care suflă fumul în jos sunt mai modești. Bărbații care suflă fumul frontal sau pe nas tind să aibă un comportament mai dominant sau chiar agresiv, ei au obiceiul chiar de a trimite fumul de țigară exact spre interlocutor, învăluindu-l ca într-un nor. Acesta este și un semn de aroganță, este un gest făcut în mod intenționat pentru a enerva. Bărbații care suflă fumul spre lateral sunt mai politicoși.

Modul cum un bărbat aprinde țigara unei femei înclinându-se spre ea poate arăta interesul față de ea. În ceea ce privește femeia, ea poate atinge ușor, ca din greșeală, mâna bărbatului și îl poate privi în ochi după aprinderea țigării, astfel îi răspunde oarecum la gestul lui curtenitor.

Fumatul este considerat uneori chiar sexy, iar aici ne referim și la femei și la bărbați. Mulți oameni consideră că femeile care fumează sunt mai emancipate și din punct de vedere sexual. Acest lucru nu este nou, este cunoscut încă din anii ’20.

 

Se spune că țigările îi ajută pe unii oameni să fie mai încrezători, să se considere mai interesanți, să poată comunica cu ușurință și să relaționeze mai bine cu cei din jur. În realitate, ele nu fac decât să-și strice sănătatea. Multe prietenii se leagă în pauza de țigară, când oamenii ajung să-și povestească aproape orice. Dacă urmărești un grup de fumători vei observa multe lucruri interesante, de exemplu faptul că cel care gesticulează mai mult este de fapt persoana dominantă.

De asemenea și ceea ce visează o persoană poate arăta anumite lucruri despre ea. Specialiștii spun că visele ordonează într-un cumul de imagini ceea ce s-a petrecut vizual sau auditiv, dar mai ales psihic în realitate. Pe dreamgeek.ro poți descoperi ceea ce reprezintă visele și care este interpretarea lor. Caracteristica unui vis povestit de un om reprezintă interpretarea lui prin aranjarea unor cuvinte sau imagini-cheie care au ghidat conținutul psihicului.

În vis omul nu are idei ci imagini, care toate se raportează la lumea reală sau la lumea divină. Pe dicționarul de vise prezentat mai sus se găsesc cele mai bune interpretări ale viselor, astfel că rareori ajungi să spui că nu înțelegi ceva sau că explicația nu este clară.

 

Advertorial dreamgeek.ro

 COMENTARII

WORDPRESS: 0