Statul este zgârcit cu biletele de tratament

Dimensiune text

Casa Județeană de Pensii Neamț a primit prin repartiție, pentru seria a treia de tratament balnear, 64 bilete, pentru 11 dintre cele 13  stațiuni în care Casa Națională de Pensii Publice deține în proprietate structuri de cazare.

 

 

Aceste stațiuni sunt: 1 Mai Oradea, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Nicolina, Olănești, Pucioasa și Sărata Monteoru.

Prima zi de intrare în stațiune este 16 mai 2013. Pentru această serie, Casa Județeană de Pensii Neamț va distribui biletele repartizate prin aplicație informatică celor care au solicitat plecarea în stațiune în luna mai 2013, cu condiția ca stațiunile menționate în cerere să fie dintre cele precizate mai sus. Lista cu beneficiari poate fi consultată la afișierul Casei Județene de Pensii Neamț sau pe pagina de internet a acesteia: www.pensiineamt.ro/Bilete-de-Tratament.

Pentru primele două serii de tratament balnear ale anului 2013, Casa Județenă de Pensii Neamț a valorificat 106 bilete. De la începutul anului și până la data de 19 aprilie, au solicitat bilete de tratament balnear 5.657 de persoane care aparțin de Casa de Pensii Neamț.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mosu Lica 7 ani

    Betty-ice, de ce ma ,,descremenezi” fato?! io vreeam sa muncesc la racoare si tumi pui condetii ca sa am fizicu ,,placut” ! Da ce io team intrebat daca tu esti frumoasa?!! Ai?
    PS Orice legatura cu ,,realitatea” este pur (si simplu!) – intamplatoare !!!