Prima paginăEconomie

Stațiunea de Cercetare Agricolă Secuieni face angajări

Dimensiune text

Cei care vor să lucreze în cadrul Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Secuieni şi au competenţele necesare pot să profeseze în această unitate. Instituţia a scos recent la concurs mai multe posturi, pentru care cei care se încadrează în cerinţele impuse pot aplica, în speranţa unei reuşite.

Concursul are loc pentru ocuparea următoarea locuri de muncă: un post de asistent în cercetare agricolă, un post de jurisconsult, un post de inginer mecanic şi un post de economist. Aplicanţii trebuie să aibă studii superioare de specialitate în domeniu şi vechime în specialitate de minim cinci ani (numai pentru jurist, inginer mecanic şi economist).

Cei care vor să participe pentru ocuparea unui post trebuie să aibă următoarele documente necesare: cererea de înscriere la concurs, copii după actele de identitate, CV şi memoriu de activitate, copiile după actele de studii, adeverinţă de vechime sau copie după aceasta, cartea de muncă, după caz, recomandare de la ultimul loc de muncă şi adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea apt de muncă. Concursul constă în probă scrisă, probă de lucru pe calculator şi interviu cu o comisie.

Termenul până la care se pot depune dosarele este de 25 mai, iar concursul are loc în ziua de 3 iunie. Cei care trebuie să se documenteze pot găsi bibliografia necesară pe site-ul unităţii şi la sediul Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Secuieni.

COMENTARII

WORDPRESS: 0