Prima paginăActualitateNeamt

Stațiile pentru deşeuri vor fi păzite până la darea în folosință

Dimensiune text

Consiliul Judeţean Neamţ a semnat, vineri, 21 noiembrie, contractul de conservare a instalaţiilor şi echipamentelor pentru depozitul judeţean de deşeuri nepericuloase Girov, cu SC Victor Construct SRL. Selectarea prestatorului de servicii a fost făcută prin încredinţare directă, iar valoarea contractului este de 45.000 lei/lună fără TVA. În paralel, la cele patru obiective de investiţii din proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Neamţ”, paza este asigurata de către Sil Guard SRL.

Consiliul Judeţean Neamţ urmează să asigure paza celor patru obiective până la predarea acestora către delegaţii serviciilor de colectare şi transport deşeuri în cele patru zone ale judeţului.

Până la acest moment s-a scos la licitaţie doar managementul depozitului judeţean de deşeuri de la Girov. Patru ofertanţi vor să preia gestionarea depozitului, dar studierea ofertelor nu s-a încheiat. Consiliul Judeţean nu ar mai fi plătit pentru paza ori conservarea obiectivelor dacă toate licitaţiile pentru desemnarea operatorilor – judeţean şi zonali – ar fi avut, la această oră, câştigători.

COMENTARII

WORDPRESS: 0