Stand-up cu Vio și Sorin, la Shopping City Piatra-Neamț

Stand-up cu Vio și Sorin, la Shopping City Piatra-Neamț

Dimensiune text

Vio Dragu și Sorin Pârcălab, doi dintre cei mai populari performeri de stand-up din România, au pregătit cele mai bune poante pentru vizitatorii Shopping City Piatra-Neamț, anunță organizatorii într-un comunicat de presă remis redacției noastre. Nemțenii cu simțul umorului sunt așteptați pe terasa centrului comercial, duminică, 9 iulie, începând cu ora 21.00, la un show în aer liber.

”Special pentru acest eveniment, organizatorii au pus la bătaie 20 de invitații pentru show-ul de stand-up comedy. Pentru a le câștiga, doritorii trebuie să plaseze un comentariu pe pagina de Facebook a centrului comercial, în care să nominalizeze un prieten alături de care vor să participe la spectacolul pus în scenă de Vio și Sorin. Concursul se desfășoară exclusiv online, în social media: www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.  Cei 20 de câștigători norocoși vor fi anunțați prin tragere la sorți, pe data de 8 iulie”, anunță organizatorii.

Biletele pentru spectacolul de stand-up comedy Vio și Sorin pot fi achiziționate online, de pe iabilet.ro sau fizic de la Info Point-ul din Shopping City Piatra-Neamț, în intervalul orar 18-20 și în data de 09 iulie, la intrarea pe terasa Shopping City Piatra-Neamț.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0