Stagiu național de Qwan Ki Do la Roman

Romanul va fi, din nou, timp de două zile, capitala României la Qwan Ki Do, fiind una dintre localitățile agreate de către conducerea departamentului Qwan Ki Do din cadrul Federației Române de Arte Marțiale.

 

Nu întîmplător, unele dintre evenimentele importante ale anului la această disciplină sînt legate de Roman, condițiile create aici și organizarea, în general, a competițiilor, fiind la cote înalte.
Astfel, în zilele de 2 și 3 iunie, la Sala Sporturilor din Roman se va desfășura Stagiul național de Qwan Ki Do și Tam The. Reuniunile vor fi sîmbătă, de la orele 10, și apoi 17, iar duminică de la ora 10.

Reamintim că Romanul a mai găzduit un asemenea stagiu în noiembrie 2011, iar anul acesta a fost în centrul altor două evenimente importante, examenul național pentru centuri negre și pentru arbitri, din februarie, respectiv Campionatul național de Qwan Ki Do pentru copii și juniori, din martie. Toate aceste competiții și stagii, organizate cu sprjinul Consiliului Local și al Primăriei Roman, au fost deosebit de apreciate de participanți și de conducerea federației de specialitate.

În urmă cu o săptămînă, sportivii romașcani de la Clubul Bao, pregătiți de instructorul Mihai Cristea, au participat la un stagiu la Săcele, pentru copii, grade și centuri negre condus de maestrul Thay Chuong Mon. Reamintim, pe de altă parte, că, la începutul acestei luni, Elena Simona Popa și Cezar Mihai Cristea au devenit campioni naționali de seniori la centuri negre, iar Romanul a avut pentru prima dată în istorie doi sportivi pe podium într-o aceeași probă la centuri negre, Simona Popa și Alina Mihaela Petruț, la luptă cu arme tradiționale.


COMENTARII

WORDPRESS: 0