Sprijin pentru concursurile „Matematica pentru toți” și „Alfa și Omega”

Sprijin pentru concursurile „Matematica pentru toți” și „Alfa și Omega”

MAI scoate la concurs peste 5.000 de posturi, 2.800 în Poliţia Română
Premii pentru șahiștii de la Școala nr. 6
Concurs pentru personalul didactic calificat

 

Suma de 3.500 de lei va fi cheltuită în acest an din bugetul local pentru sprijinirea desfășurării unor concursuri tradiționale în unitățile de învățământ din Roman. Este vorba despre cea de-a III-a ediție a Concursului Interjudețean „Matematica pentru toți” și de ediția a XVI-a a Concursului Regional de Matematică „Alfa și Omega”.

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman a solicitat și primit un sprijin financiar de 1.000 de lei pentru organizarea Concursului Interjudețean „Matematica pentru toți”, ce se va desfășura în data de 30 martie. La acest concurs și-au anunțat participarea elevi din județele Iași, Bacău, Botoșani, Vaslui, Vrancea, Suceava și Neamț.

Colegiul Tehnic „Petru Poni” Roman a solicitat sprijin financiar pentru premierea elevilor participanți la Concursul Regional de Matematică „Alfa și Omega” – ediția a XVI-a, ce se va desfășura în perioada 7–9 aprilie 2017, primind suma de 2.500 de lei. „Acest concurs dovedește importanța unei competiții între elevii liceelor tehnologice, ca o alternativă la olimpiadele școlare, fiind singurul de acest gen din județ. La fiecare ediție au participat, pe secțiuni, între 80 și 100 de concurenți din județele Bacău, Vaslui, Suceava, Galați, Vrancea, Iași și Botoșani, alături de județul Neamț”, s-a arătat în expunerea de motive la proiectul aprobat de consilierii locali romașcani.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!