Sportivii merituoși de la Clubul Atletic Roman au fost premiați

Pe locul I s-a clasat luptătoarea Elena Țocu, elevă a antrenorului emerit Dumitru Artene. De asemenea, au fost recompensaţi financiar şi alţi sportivi şi patru antrenori, pentru rezultatele realizate în 2014. La festivitatea de premiere a fost şi Moş Crăciun, care a dat cadouri.

clubul 02Vineri, 19 decembrie, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni dintre sportivii de la Clubul Atletic Roman. Evenimentul a fost marcat şi de prezenţa lui Moş Crăciun, care a venit cu cadouri pentru copii. Anul precedent, la festivitatea de premiere de la Clubul Atletic au colindat surorile Ancuţa şi Ionela Condurat, două luptătoare care se pricep foarte bine şi la cântat, pe lângă performanţele din sport şi notele bune de la şcoală. „Clasamentul sportivilor s-a făcut după tabela naţională de punctaj, pe baza rezultatelor obţinute în competiţii interne şi internaţionale. Punctajul este calculat, la rândul său, pe baza coeficienţilor şi a locului obţinut de fiecare dintre sportivi, în funcţie de categoria de vârstă”, a afirmat directorul Clubului Atletic Roman, Traian Macovei.

Cei mai buni de la Clubul Atletic

Lista cu cei mai buni sportivi ai Clubului Atletic Roman, în anul 2014, o are în frunte pe luptătoarea Elena Țocu, triplă medaliată cu aur, argint şi bronz la campionatele naţionale de juniori 1 şi seniori.

Clasamentul se prezintă astfel: 1. Elena Țocu, 2. Matei Severin (atletism), 3. Mihaela Obreja (lupte), 4. Cosmin Cârlig (atletism), 5. Maria Stratulat (lupte), 6. Adelina Vasiliu (lupte), 7. David Ciuraru (atletism), 8. Ancuţa Condurat (lupte), 9. Magdalena Caia (lupte), 10. Alexandra Calistru (atletism), 10. Andrei Mărieş (atletism). Toţi sportivii menţionaţi au fost recompensaţi financiar.

De asemenea, s-a mai făcut o serie de premieri „pentru rezultate obţinute la juniori 2 şi 1, precum şi la categoriile tineret şi seniori, pe lângă sportivi fiind recompensaţi şi patru antrenori”, a spus Traian Macovei. Pe lista sportivilor sunt incluşi: Carla Sescu (atletism), Marius Musteaţă (atletism), Roxana Perie (atletism), Elena Țocu (lupte), Mihaela Obreja (lupte), Magdalena Caia (lupte), Ancuţa Condurat (lupte), Maria Stratulat (lupte), Adelina Vasiliu (lupte), Ionela Condurat (lupte) şi Ramona Caia (lupte). Antrenorii se numesc: Emilian Floroiu (atletism), Lucică Cucoş (atletism), Carmen Iederan (atletism) şi Dumitru Artene (lupte).

clubul 03„Suma premiilor în bani a fost cam aceeaşi cu cea din 2013, poate cu 200 sau 300 de lei mai mult. Nu a fost uşor să fac rost de bani pentru a recompensa munca acestor copii. Mulţumesc, în primul rând, antrenorilor, pentru ceea ce au făcut şi fac. Mulţumesc, în al doilea rând, copiilor, pentru sacrificiile pe care le-au făcut, renunţând la o parte din copilărie pentru sport de performanţă. Acestor copii le spun că pe locul I este învăţătura. Sportul se împleteşte foarte bine cu cartea. Le doresc acestor copii, care au rezultate în sport, mulţi ani sănătoşi şi să fie buni la carte! 2014 a fost un an bun pentru Clubul Atletic. Am luat 79 de medalii. Anul trecut am avut 83. Consider rezultatele din acest an ca bune, dacă luăm în calcul că ne-au plecat sportivi la alte cluburi sau făcând trecerea la seniorat. A fost şi anul în care se schimbă generaţiile. Timp de un an sau doi, vom încerca să creştem şi alţi sportivi care să aducă rezultate clubului. Un lucru îmbucurător este înfiinţarea unei secţii de lupte la Săbăoani. A crescut numărul de copii selectaţi pentru performanţă la lupte. Rezultatele sunt dătătoare de speranţe. După doar câteva luni de pregătire, au venit medalii”, a conchis Traian Macovei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0