Spitalul Roman face angajări, se caută şi doi medici

Spitalul Roman face angajări, se caută şi doi medici

Peste 100 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți
Spitalul de Psihiatrie face angajări
Angajări la Complexul „Romanita”

 

Spitalul Roman - centrul de primire urgente - intrare CPUÎn ultima perioadă, Spitalul Municipal de Urgenţă Roman a scos la concurs nu mai puţin de patru posturi de asistenţi medicali, două de infirmier şi brancardier, opt de îngrijitori de curăţenie, un post de registrator medical şi patru de medici. Unele posturi au rămas neocupate, dar se vor mai organiza concursuri pentru cele rămase nesolicitate, inclusiv două posturi de medic.

Cu privire la posturile de asistenţi medicali, cele de la cardiologie şi neonatologie s-au ocupat, dar au mai rămas câte un post la Centrul Primiri Urgenţe şi Chirurgie Infantilă – concursul va avea loc săptămâna viitoare. Posturile de infirmier la Oncologie şi de brancardier pentru Psihiatrie au fost ocupate.

S-au ocupat şi prin concurs trei posturi de îngrijitori de curăţenie pe perioadă nedeterminată la Medicină Internă, Obstetrică-Ginecologie şi Chirurgie Infantilă.

Postul de registrator medical cu jumătate de normă la Chirurgie Infantilă nu s-a ocupat, candidaţii nepromovând examenul.  Alte două posturi de îngrijitor de curăţenie pe perioadă determinată s-au ocupat la Medicină Internă, dar mai sunt libere alte trei la secţia Chirurgie Infantilă.

Spitalul a mai scos la concurs şi patru posturi de medic specialist, pentru Neonatologie şi CPU înscriindu-se câte un candidat, în schimb nu a fost interesat nimeni pentru a profesa ca doctor la Cardiologie şi Radiologie-Imagistică Medicală.

Conform medicului Oana Onu, directorul medical al unităţii sanitare, posturile rămase neocupate în urma concursurilor sau posturile pentru care nu s-a înscris niciun candidat vor fi scoase din nou la concurs, în perioada imediat următoare.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Nu credeti ca orasul Roman are nevoie urgent de macar un doctor urolog?

  • Exista medic urolog ,dr.Anghel in Policlinica.

  • error: Content is protected !!