Prima paginăSocialSanatate

Spitalul Roman caută manager

Dimensiune text

catalina palancianu 1704

Cătălina Pălăncianu, manager interimar

Potrivit viceprimarului orașului Roman, Lucian Micu, care este membru în Consiliul de Administrație, concursul va avea loc pe 8 august, până atunci urmând să aibă loc mai multe etape.

Astfel, într-o primă fază se vor depune dosare de candidați și proiectele de management, ulterior va avea loc selecția dosarelor, rezolvarea eventualelor contestații apărute în urma selecției, concursul propriu-zis – care va consta într-un examen scris și prezentarea proiectului de management – și soluționarea eventualelor contestații.

Decizia de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager general vine ca urmare a faptului că medicului Cătălina Pălăncianu, actualul manager interimar al spitalului, îi expiră perioada de interimat. Întrebată dacă se va înscrie la concurs, medicul Cătălina Pălăncianu a refuzat să comenteze, mulțumindu-se doar să precizeze că este prea devreme pentru a se gândi la o eventuală participare la concursul pentru funcția de manager general.

Managerul interimar al spitalului a fost numit de către primarul Laurențiu Dan Leoreanu în februarie 2013, ca urmare a demisiei fostului manager Mircea Coadă, în urma neregulilor constatate în modul de organizare a concursului privind ocuparea unor posturi de asistenți medicali.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0