Spitalul angajează îngrijitori curățenie

Spitalul angajează îngrijitori curățenie

Dimensiune text

 

Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat joi, 18 iulie, că organizează concursuri pentru ocuparea mai multor posturi de îngrijitor curățenie.

Astfel, trei sunt posturi contractuale vacante de îngrijitor curățenie pe perioadă nedeterminată, pentru secțiile Medicină internă, Chirurgie Generală și Compartimentul Îngrijiri paliative, unul este post contractual vacant îngrijitor curățenie (spălătoreasă) pe perioadă nedeterminată pentru spălătoria Spitalului, iar unul este post contractual temporar vacant de îngrijitor curățenie (spălătoreasă) pe perioadă determinată de zece luni pentru spălătoria Spitalului.

Concursurile se vor desfășura în cursul lunii august. Detalii complete despre termenele de depunere a dosarelor, condiții și probele de concurs se pot afla la sediul Spitalului Municipal de Urgență Roman din strada Tineretului nr. 28 sau de pe site-ul instituției medicale, secțiunea Examene și concursuri, la adresa: http://www.spitalroman.ro/informatii-utile/examene-si-concursuri/examene-si-concursuri.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0