Prima paginăSanatate

Spitalul angajează asistenți medicali pentru Compartimentul de îngrijiri paliative

Spitalul angajează asistenți medicali pentru Compartimentul de îngrijiri paliative

Dimensiune text

 

 

Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează, în această lună, concurs pentru angajarea de asistenți medicali generaliști pentru Compartimentul de îngrijiri paliative.

Candidații pentru cele două posturi scoase la concurs, pe perioadă nedeterminată, trebuie să aibă studii postliceale sanitare și minimum șase luni vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului. Dosarele de concurs se pot depune la sediul Spitalului până pe data de 22 mai, ora 15.30, iar prima probă a concursului va avea loc în data de 31 mai. Detalii despre posturile scoase la concurs pot fi obținute de la sediul administrativ al Spitalului sau de pe site-ul instituției, la adresa: http://www.spitalroman.ro/informatii-utile/examene-si-concursuri/examene-si-concursuri.

Conducerea spitalului face de câțiva ani demersuri pentru înființarea în cadrul Spitalului a Compartimentului de îngrijiri paliative. Pentru acest compartiment a fost identificat în vederea amenajării spațiul în care a funcționat fosta farmacie din Policlinică și urmează să funcționeze cu 15 paturi.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0