Spitalele din Roman fac angajări

Dimensiune text

Atât Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, cât şi Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” organizează concursuri pentru ocuparea mai multor posturi.

Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” Roman organizează, în data de 27 martie, concurs pentru ocuparea postului de infirmier debutant, pe perioadă nedeterminată. Singura condiţie de participare pentru persoanele interesate este să fie absolvente de şcoală generală. Dosarul de participare la concurs se depune la secretariatul comisiei de concurs până la data de 25 februarie, ora 15.00. De asemenea, pe 25 martie, la ora 13.00, acelaşi spital organizează concurs pentru ocuparea posturilor de asistent medical debutant pe durată nedeterminată şi asistent medical debutant pe durată determinată. Condiţiile de participare pentru candidaţi prevăd că trebuie să deţină diplomă de absolvire a şcolii sanitare postliceale sau liceu sanitar şi curs de echivalare cu şcoala postliceală sanitară de un an ori asistent medical cu studii superioare, precum şi să deţină cunoştinţe de operare calculator. Dosarul de participare la concurs se depune la secretariatul comisiei de concurs până la data de 24 februarie, ora 15.00.

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman organizează concursuri pentru ocuparea posturilor specifice comitetului director, respectiv director medical şi director financiar contabil, pe 6 martie, şi director de îngrijiri, pe 7 martie. Condiţiile generale de participare  sunt: domiciliul stabil în România, să nu fie condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală, să fie apţi din punct de vedere medical şi să nu aibă vârsta de pensionare, conform prevederilor legii privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale. Taxa de concurs este de 200 de lei pentru funcţiile de director medical şi director financiar contabil şi 100 de lei pentru directorul de îngrijiri.Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0