Prima paginăSocial

Sorina Monac, directorul Direcției de Asistență Socială, nominalizată pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Sorina Monac, directorul Direcției de Asistență Socială, nominalizată pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Dimensiune text

 

monac sorina

Sorina Monac

Sucursala Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali a desemnat, pentru al patrulea an consecutiv, profesioniștii din domeniu pentru a participa la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Nominalizările Colegiului Neamț pentru întreaga activitate desfășurată anul trecut în județ sunt următoarele:

 1. Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului: Dorina Mihaela Sucioaia – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț;
 2. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități: Mariana Mancaş – DGASPC Neamt;
 3. Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale: Daniel Eugen Manea – Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț;
 4. Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost: Ovidiu Ţărnă – Direcția de Asistență Socială (DAS) Piatra Neamț – Centrul social „Împreună”;
 5. Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare: Sorina Monac – directorul Direcției de Asistență Socială Roman;
 6. Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijirii la domiciliu: Ileana Dumitru – DAS Piatra Neamț – Centrul social „Pietricica”
 7. Premiul pentru jurnalism: Catrinel Cojocaru – corespondent Antena 1;
 8. Premiul pentru instituţia anului: Asociaţia umanitară „Codrin – ocrotiţi copiii ce vor rămâne copii” din Piatra Neamț.

Aceștia pot fi votați pe parcursul săptămânii viitoare, începând de luni, 20 februarie, iar cei care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare,  ce va avea loc în intervalul 28 februarie – 13 martie. Finaliștii vor fi premiați în seara de gală care va avea loc pe data de 21 martie, la Ateneul Român, amfitrioana evenimentului fiind Andreea Marin. Evenimentul este organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali și, la fel ca la edițiile anterioare, gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, prin premierea celor mai implicați profesioniști, dar şi a celor care, prin munca lor, au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe site-ul http://gala.cnasr.ro, iar cei care doresc să susțină profesioniștii nemțeni pot vota accesând secțiunea VOT 2017.

„Acest eveniment este modalitatea cea mai frumoasă prin care aducem în lumina reflectoarelor profesioniștii din asistență socială, un domeniu de activitate cu multe provocări, dar și cu satisfacții pe măsură și care este prea puțin cunoscut opiniei publice. Totodată, nominalizarea  specialiștilor din domeniu reprezintă cel mai sincer și emoționant «mulțumesc» pe care societatea îl poate adresa unor oameni care zi de zi încearcă să găsească soluții la problemele cu care se confruntă comunitatea în context socio-familial. Voturile dumneavoastră reprezintă un semn de apreciere pentru profesionalismul lor și m-aș bucura să le oferiți sprijinul în număr cât mai mare“, a declarat Mirela Negruș, președintele sucursalei Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • PREMII DIPLOME SI ALTE FARAFASTACURI DE 2 BANI – LA MUNCA HAHALERELOR – la munca cu COCONETA ASTA

 • Categoric NU de la mine. Dupa experienta foarte neplacuta avuta cu Domnisoara Monac si cu cei din departamentul pe care il conduce votul meu este NU. Totul este controlat, sistemul este bolnav, realitatea este trista dar ei obtin premii si nominalizari pentru ce ar trebui sa faca. Trist, dar adevarat. Excelenta, profesionalism, etc. = povesti. Rusine, dar stiu ca nu mai exista.

 • ca profesionalism este destul de buna ,in scimb o strica ,,gura „,aia e cam acida si te ia cam de sus i sa cam urcat f,,fonctia „la CREIER si mai e si domnisoara si lipsa de ham o fi cauza !!????

  • Domnule ,,oarecare”, trateaza-ti misoginismul (daca nu stii termenul, cauta in dictionar) daca vrei sa iti ia cineva in serios parerile.