Soluții performante de screening, diagnostic și tratament la Centrul de Gastroenterologie Arcadia

Soluții performante de screening, diagnostic și tratament la Centrul de Gastroenterologie Arcadia

Ultima inovație în prevenția și diagnosticul cancerului de piele, acum la Arcadia
Arcadia – Cei mai buni! De 10 ani!
Carvana Arcadia vine la Roman

 

Arcadia vine în întâmpinarea pacienților cu suferințe acute și cronice din sfera digestivă cu pachete complete de evaluare gastroenterologică în mod gratuit sau la prețuri speciale, sub nivelul tarifelor de listă.

banner_ZDR_online_GASTROENTEROLOGIE_631X302_px (002)

Investigațiile sunt derulate la Centrul de Gastroenterologie (Iași, str. Cicoarei, nr. 2) prin intermediul unui circuit simplu, pliat pe nevoile fiecărei persoane, în cele mai bune condiții medicale.

Pachet Endoscopie digestivă superioară  – GRATUIT*

Pachet Colonoscopie  –  GRATUIT*
– analize de laborator (HLG, TGP, TGO, glicemie, uree, creatinină, colesterol total, GGT, trigliceride)
– colonoscopie

Pachet Colonoscopie cu internare – 380 lei**
analize de laborator (HLG, TGP, TGO, glicemie, uree, creatinină, colesterol total, GGT, trigliceride)
– colonoscopie
– medicație
– 1 noapte de spitalizare

* Pachetul nu include analgosedarea. Prețul pachetelor cu analgosedare inclusă – 290 lei.
** Pachetul nu include analgosedarea. Prețul pachetelui cu analgosedare inclusă – 490 lei.

Serviciile medicale de mai sus sunt accesibile pentru pacienții asigurați, pe baza biletului de trimitere CAS de la medicul de familie sau medicul gastroenterolog, către specialitatea Gastroenterologie.
Pachetele pot fi accesate în limita locurilor disponibile. Informații suplimentare despre serviciile medicale și prețurile acestora sunt disponibile în Call Center – 0232 920.

Endoscopia digestivă superioară și colonoscopia sunt metode importante de prevenție și screening gastroenterologic. Acestea permit diagnosticul și monitorizarea terapeutică a unor afecțiuni cu incidență în creștere în țara noastră.
Medicii recomandă efectuarea acestor proceduri de către persoanele cu probleme digestive în antecedente, celor cu istoric familial de afecțiuni gastroenterologice, dar și în scop profilactic, după vârsta de 45 de ani.

Centrul de Gastroenterologie Arcadia cuprinde cabinete moderne de consultații și investigații, spații pentru monitorizarea post-explorare, rezerve medicale pentru spitalizare de zi și continuă și sisteme avansate de explorare.

Puteți afla mai multe detalii despre echipa medicală și portofoliul de servicii, aici. http://www.arcadiamedical.ro/specialitate/gastroenterologie/

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!