Prima paginăActualitateRoman

Soluţii pentru fluidizarea traficului în oraş

Dimensiune text

Administraţia locală propune, printr-un proiect de hotărâre de Consiliu Local, ca străzile din Roman aflate în lucru să nu mai fie circulate de maşini ale şcolilor de şoferi. Aceasta este doar una dintre modificările ce vor fi aduse în ceea ce priveşte circulaţia autovehiculelor şcolilor de şoferi pe raza municipiului.

Dacă proiectul va fi aprobat de legislativul local în şedinţa de luni, autovehiculele aparţinând şcolilor de şoferi, cu elevi, categoria A şi B, nu vor putea circula, în timpul săptămânii, între orele 7.00 şi 17.00, pe principalele opt străzi şi bulevarde din oraş: bulevardul Roman Muşat, străzile Tineretului, Cuza Vodă, Bogdan Dragoş (parţial), Oituz, Libertăţii, Ștefan cel Mare şi Sucedava. De asemenea, autovehiculele cu elevi care vor să obţină permis de categorie C şi D vor putea să se deplaseze doar pe şase străzi aflate la periferia oraşului: Mihai Viteazu, Cucutei, Bogdan Dragoş (parţial), Islazului, E85 (parţial) şi bulevardul Nicolae Bălcescu.

În cazul în care prevederile din noua hotărâre nu vor fi respectate, amenda pe care va trebui să o plătească instructorul va fi cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0