Șoferiţă din Bucureşti implicată într-un accident la Cotu Vameş

Șoferiţă din Bucureşti implicată într-un accident la Cotu Vameş

Dimensiune text

 

masina politie 680x365Sâmbătă, 23 iulie, în jurul orei 15.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că la intersecţia străzii Liman cu strada Şcolii, din satul Cotu Vameş, a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce o tânără de 26 de ani, din Bucureşti, conducea un autoturism pe strada Liman, ajunsă la intersecţia cu strada Școlii, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un tractor agricol, ce era condus pe drumul prioritar de către un tânăr de 27 de ani, din Roman. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

„Din verificările efectuate a rezultat că tractorul avea aplicat un

număr de înregistrare neconform. Poliţiştii au reţinut permisele de conducere celor doi conducători auto şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul cu număr fals”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0