Șoferii vitezomani, sancţionaţi

Dimensiune text

În perioada 8 – 21 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei campanii coordonate de Direcţia Rutieră.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe parcursul a două săptămâni, folosind toate aparatele radar din dotare, ocazie cu care au fost aplicate 2.860 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au fost reţinute 29 permise de conducere, pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise, şi au fost constatate 27 infracţiuni la regimul circulaţiei. Serviciul Rutier Neamţ recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere.

Loviţi de căruţă

Luni, 22 iulie, în jurul orei 9.30, pe DJ 201C, în localitatea Tămăşeni a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost răniţi trei copii. Iustin D., un bărbat de 26 de ani, din localitatea menţionată, conducea un atelaj hipo pe DJ 201C. La un moment dat, din cauza unui utilaj de spart beton aflat în funcţiune, în afara părţii carosabile, calul s-a speriat şi nu a mai putut fi stăpânit. Atelajul a părăsit carosabilul prin dreapta direcţiei de circulaţie, surprinzând şi accidentând trei copii, în vârstă de doi, şase şi, respectiv, zece ani, toţi din comuna Tămăşeni. Victimele au fost transportate la spital cu ambulanţa, starea lor nefiind gravă. În cauză a fost întocmit dosar penal.COMENTARII

WORDPRESS: 0