Șoferi din Roman și Trifești, cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Șoferi din Roman și Trifești, cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

 

 

În acest weekend, polițiștii au reținut permisele auto mai multor șoferi, aceștia fiind cercetați conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vineri, 13 aprilie, un echipaj din cadrul Biroului Rutier a depistat în trafic, un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat.

Tot vineri, 13 aprilie, polițiștii din Horia au depistat în trafic un autoturism și au constatat că șoferul, de 32 de ani, din localitatea Trifești, avea o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în comuna Bicazu Ardelean, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto de 59 de ani, din localitate, pentru care, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri seara, 13 aprilie, o patrulă a poliţiei rutiere a depistat pe bulevardul Republicii, din Roman, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 30 de ani, din Roman, pentru care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În fiecare dintre cazuri, conducătorilor auto le-a fost reţinut permisul de conducere, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, informează IPJ Neamț.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0