Șoferi depistați în trafic fără permis

Șoferi depistați în trafic fără permis

Dimensiune text

 

 

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic miercuri, 10 iulie, un bărbat de 35 de ani, din Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Botești. Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că bărbatul are suspendat permisul de conducere.

Tot miercuri, polițiștii rutieri din cadrul Politiei orașului Roznov au depistat un tânăr de 28 de ani, din Piatra Șoimului, în timp ce conducea un moped pe strada Școlii din Roznov. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere

Joi, 11 iulie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Piatra Şoimului au depistat pe strada Zăvoiului, din localitate, o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul din Piatra Șoimului nu posedă permis de conducere.

În cele trei cazuri prezentate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, informează IPJ Neamț.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0