Șoferi cercetaţi penal, din cauza alcoolului

Șoferi cercetaţi penal, din cauza alcoolului

Dimensiune text

 

 

Vineri, 31 august, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sagna au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea pe DC 60 din localitatea Bîra, un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă seara, 1 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Sagna au depistat un bărbat de 41 de ani, din Roman, în timp ce conducea pe DC 60 Bîra, un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În ambele situaţii, poliţiştii au condus persoanele în cauză la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Celor doi conducători auto, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, fiind cercetaţi în continuare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fiind sub influența băuturilor alcoolice”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0