Prima paginăActualitate

Șofer prins de radar cu 201 km/h la Horia

Șofer prins de radar cu 201 km/h la Horia

Dimensiune text

 

În cadrul unei acțiuni organizate pentru respectarea regimului legal de viteză, polițiștii au aplicat sâmbătă peste 70 de sancțiuni contravenționale, iar peste 60 de șoferi au rămas fără permisul de conducere.

Conform IPJ Neamț, la data de 27 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pe linia combaterii excesului de viteză. Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat  de reducerea numărului accidentelor  rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.

„Pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei. 61 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă. În cadrul acțiunii, viteza maximă înregistrată a fost de 201 km/h pe DN 2, în afara localității Horia. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț reamintesc că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produs pe drumurile publice!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0