Prima paginăActualitate

Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști

Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști

Dimensiune text

 

Vineri, 15 decembrie, la ora 23.00, un echipaj de poliție din cadrul Postului de Poliție Poiana Teiului a observat în trafic pe DN 17B, în afara localității Poiana Teiului, un autoturism care se deplasa sinuos și care a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului.

După producerea evenimentului rutier, autoturismul a revenit pe partea carosabilă , continuându-și drumul.

„Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ patru kilometri, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, însă conducătorul autoturismului a refuzat să oprească. După efectuarea somației legale, unul din polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, iar unul spre pneurile autoturismului. În dreptul intersecției Viaduct – Poiana Largului, polițiștii au reușit blocarea autoturismului si imobilizarea conducătorului auto. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit că șoferul în vârstă de 27 ani, din comuna Borca, se afla sub influența alcoolului”, informează IPJ Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0