Șofer din Neamţ, depistat cu 200 km/h

Șofer din Neamţ, depistat cu 200 km/h

 

radar politie autostradaDuminică, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat din judeţul Neamţ care conducea un autoturism cu viteza de 200 de km/h, pe Autostrada A3.

La data de 15 august, în jurul orei 11.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda – Borş, un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Neamţ, care conducea cu viteză excesivă. Cu ajutorul aparatului radar, acesta a fost surprins la kilometrul 15 al autostrăzii, Calea 2, în timp ce se deplasa cu autoturismul, cu 200 km/h. Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

„Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”, precizează un comunicat al poliţiei.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0