Site pentru beneficiarii fondurilor structurale

Dimensiune text

Beneficiarii unei finanțări din fonduri structurale sau de coeziune, dar și cei care se gândesc să aplice pentru finanțare au la îndemână un site național (http://b.fonduri-ue.ro), realizat de Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale (CIIS).

 

 

Site-ul este dezvoltat pe o platformă interactivă dinamică, în cadrul căreia beneficiarii fondurilor structurale și de coeziune pot să-și promoveze proiectele și rezultatele și, totodată să facă schimb de bune practici. Cei care s-au înscris pe site au propriul profil care cuprinde date despre organizația lor și prezentări ale proiectelor în derulare sau finalizate. Utilizatorii pot să-și promoveze prin intermediul site-ului evenimentele din cadrul proiectelor, să anunțe și să prezinte cursurile și seminariile organizate. Ei pot publica anunțurile și documentele aferente procedurilor de achiziție publică. Utilizatorii pot consulta proiecte de succes și exemple de bune practici implementate în țara noastră, recomandate de către autoritățile de management și organismele intermediare ale programelor operaționale.

Site-ul oferă beneficiarilor și informații utile pentru elaborarea și implementarea proiectelor, cum ar fi lista autorităților care oferă finanțare, condițiile de eligibilitate, documente necesare.

Beneficiarii își pot împărtăși experiența în implementare pe forum, unde pot descoperi noi parteneri pentru viitoarele proiecte și pot găsi răspusuri de la experții CIIS.


COMENTARII

WORDPRESS: 0