Articol publicat în data de: lun, 10 Oct 2016Sistem de supraveghere video pentru prevenirea infracționalității rutiere

 

camera-de-luat-vederi-supraveghere-videoPrintr-un comunicat de presă, Instituția Prefectului aduce la cunoștința opiniei publice faptul că este interesată de introducerea unui sistem de supraveghere video pentru prevenirea infracționalității în general, dar, mai ales, a celei rutiere, precum și de necesitatea amenajării a trei platforme de aterizare pentru elicopterele SMURD.

Prefectul Niculina Dobrilă a discutat detaliile legate de amenajarea celor trei platforme cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, medicul Raed Arafat. „Este vorba despre introducerea sistemului de supraveghere video pentru prevenirea infracţionalităţii în general şi, mai ales, a celei rutiere. De asemenea, în urma discuţiei pe care am avut-o, duminică, cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, prezent la festivitatea de înmânare a Drapelului de Luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, am informat pe cei prezenţi la întâlnire despre posibilitatea realizării a trei platforme de aterizare pentru elicopterele SMURD, la Piatra Neamţ, Roman şi Tîrgu Neamt”, a mai spus Niculina Dobrilă, prefectul judeţului.

La Roman, cu sprijinul Primăriei Roman și a Detașamentului de Pompieri, în curtea detașamentului a fost amenajat un spațiu pentru ca elicopterele SMURD să poată ateriza și prelua pacienții aflați în stare gravă de la Spitalul Roman.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>