Siretul Paşcani – expoziţie cu vânzare la Roman

Dimensiune text

Societatea Siretul Paşcani, una dintre cele mai vechi producătoare de perdele din zona Moldovei, organizează expoziţie cu vânzare în  Salonul Albastru al Hotelului Roman.

Sâmbătă este ultima zi în care romaşcanii interesaţi de achiziţionarea de perdele de calitate pot participa la expoziţia cu vânzare organizată de societatea Siretul Paşcani, producătorul de perdele numărul 1 din România. Organizatorii îi aşteaptă pe clienţi între orele 10.00 şi 18.00, în Salonul Albastru al Hotelului Roman. Pe lângă perdele, se pot achiziţiona dantele şi articole sport, totul la preţ de fabrică. Expoziţia, care a început încă de joi, a înregistrat un număr mare de vizitatori. Preţurile accesibile şi calitatea materialelor expuse au fost cele care i-au atras.

Siretul Paşcani este unul dintre cei mai mari producători de textile din ţară, cu un flux integrat de producţie pentru perdele, tricoturi şi confecţii din tricot, utilizând ca materie primă de bază firele din poliester şi poliamidă. Societatea are o capacitate lunară de producţie de 400.000 metri pătraţi de perdele. Înfiinţată în anul 1973, sub denumirea de Întreprinderea de Tricotaje şi Perdele Siretul, actuala societate comercială s-a constituit ca societate pe acţiuni în anul 1990, cu unic acţionar statul român.COMENTARII

WORDPRESS: 0