Simpozion regional „Cooperare și competiție în cadrul învățământului preuniversitar”

Simpozion regional „Cooperare și competiție în cadrul învățământului preuniversitar”

Dimensiune text

 

În cadrul filialei nr. 1 a Casei Corpului Didactic Neamț, la Colegiul Tehnic „Miron Costin” din Roman s-a desfășurat miercuri, 25 ianuarie, simpozionul regional cu tema „Cooperare și competiție în cadrul învățământului preuniversitar”.

Simpozionul a fost organizat de Casa Corpului Didactic Neamț, sub coordonarea metodistului profesor Roxana Irina, prin participarea directă și indirectă a 39 de cadre didactice din unități școlare ale municipiului Roman și din zonă – Colegiul Național „Roman-Vodă”, Colegiul Tehnic „Danubiana”, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Școala „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, Școala Dulcești și Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

„În cadrul activității s-au prezentat referate cu tema simpozionului și au fost discuții libere. Referatele prezentate au creat o punte de legătură între cooperare și competiție ca factor cheie în succesul școlar. Cadrele didactice au primit diplomă de participare și au fost felicitate”, a precizat profesor Crina Cărpușor, din cadrul Colegiului Tehnic „Miron Costin”.

simpozion casa corpului didactic colegiul miron costin 1

simpozion casa corpului didactic colegiul miron costin 2

simpozion casa corpului didactic colegiul miron costin 3

simpozion casa corpului didactic colegiul miron costin 4

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • VICTOR 4 ani

    Simpozion Regional ? S-a infiintat Regiunea Roman si noi nu stim ?