Prima paginăAdvertorial

Siguranța și calitatea mâncării sunt oferite de CityPub & Bolta Rece Roman

Siguranța și calitatea mâncării sunt oferite de CityPub & Bolta Rece Roman

Dimensiune text

 

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare, restaurantele și-au închis porțile pentru clienții dornici de socializare, dar bucătăriile rămân deschise pentru toți cei care nu au timp să gătească sau doresc să mănânce cât mai diversificat. Bucătăria de la City Pub și Bolta Rece Roman este deschisă în fiecare zi, între orele 08.00 și 18.00, iar două mașini de livrare la domiciliu, dezinfectate constant, stau la dispoziția celor care doresc să ia ”masa din oraș” în propria casă.

Pentru a oferi o și mai multă siguranță asupra prevenirii contaminării personalului care lucrează în bucătărie și a ambalajelor folosite pentru  livrarea la domiciliu, CityPub & Bolta Rece Roman sunt echipate cu un aparat cu raze UV, care, respectând instrucțiunile de utilizare, oferă o decontaminare eficientă.

”Siguranța clienților noștri a fost și rămâne o prioritate. Toate bucătăriile au specificul lor și vin cu «un gust aparte», dar noi ne dorim să oferim și o garanție suplimentară că personalul nostru nu intră în contact cu vreun posibil virus, indiferent că vorbim de coronavirus sau alt pericol viral. Toți angajații noștri sunt echipați cu măști, mănuși, avem dezinfectant pe care-l folosim pentru decontaminarea ambalajelor produselor cumpărate. O procedură suplimentară am introdus-o prin obligativitatea ca, la fiecare intrare în tură, personalul să treacă prin acest aparat de decontaminare, recomandat de firmele de alimentație publică naționale. Așa cum fiecare dintre noi ne luăm măsuri de prevenire a îmbolnăvirii la noi acasă, așa facem și noi când vine vorba de afacerea noastră, pentru că este important să ne păstrăm încrederea pe care și până acum ne-au oferit-o romașcanii. Cel mai important este să rămânem toți în siguranță, să stăm cât mai mult în case și, dacă avem nevoie de vreun preparat proaspăt și gătit în siguranță, să putem să ne fie livrat acasă”, a declarat Daniela Ciofu, administratorul CityPub & Bolta Rece Roman.

În această perioadă, CityPub & Bolta Rece și-au adaptat activitatea, astfel încât preparatele zilnice să fie pe placul cât mai multor clienți. În fiecare zi a săptămânii, există trei alegeri ale meniului zilei (felul întâi, felul doi, iar unul dintre meniuri constă în preparate de post) și, bineînțeles, toate celelalte preparate din meniurile celor două restaurante. Cei care au ales siguranța căminului pot comanda, pe lângă mâncare, și băuturi alcoolice sau nonalcoolice, în limita stocului disponibil. De asemenea, zilnic, câteva zeci de pâini artizanale (”făcute ca la mama acasă”), de aproape 750 de grame, sunt coapte pentru cei care preferă gustul autohton și siguranța utilizării unor produse de calitate, iar ele sunt livrate gratuit la domiciliu, chiar dacă nu se comandă și alte preparate gătite în bucătăria CityPub & Bolta Rece Roman.  ”Vom continua să actualizăm în fiecare zi, la prima oră a dimineții, paginile noastre de Facebook – https://www.facebook.com/citypub.roman/ și https://www.facebook.com/BoltaRece1971/, pentru ca fiecare dintre cei care doresc să ne cunoască prin preparatele noastre să fie la curent cu ce oferte avem în fiecare zi a săptămânii”, a precizat administratorul restaurantului.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0