Prima paginăSocial

[VIDEO] Și Romanul se alătură campaniei #șîeu pentru construcția de autostrăzi

[VIDEO] Și Romanul se alătură campaniei #șîeu pentru construcția de autostrăzi

Dimensiune text

 

 

Campania „România vrea autostrăzi”, inițiată de Ștefan Mandachi, are ecou și la Roman. Omul de afaceri sucevean a inițiat un protest simbolic, programat vineri, pe 15 martie, la ora 15:00, moment în care i-a îndemnat pe mai mulți afaceriști, dar și simpli cetățeni să întrerupă activitatea timp de 15 minute. În ultimele zile, mai multe companii, dar și politicieni sau vedete și-au declarat susținerea pentru campania denumită generic „șîeu”, care are și un imn oficial care poartă acest nume simbolic.

La Roman, în cursul zilei de joi, primarul Lucian Micu a postat un scurt material video prin care, alături de mari agenți economici din oraș, sprijină construcția de autostrăzi în România. „Susțin #șîeu nevoia de a avea autostrăzi, pentru ca Romanul și regiunea Moldovei să se poată dezvolta și noi toți să avem o viață cât mai bună! Le mulțumesc pentru deschidere și sprijin agenților economici din Roman – grupul de firme Caremil și Smirodava, Pristyl, Marsat, Roll Grup Invest, Agrana și Marcel – care, în mod firesc, se alătură și ei campaniei de conștientizare a nevoii de construire a autostrăzilor. Vă invit și pe dumneavoastră să susțineți această campanie, să le spuneți și celorlalți despre ea și, pe 15 martie, când întreaga țară va striga, timp de 15 minute, că România are nevoie de autostrăzi, și vocea Romanului să se alăture și să fie ascultată!”, este mesajul transmis de primarul Romanului.

În ceea ce privește protestul prin întreruperea activității pe 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, Primăria Roman nu va „achiesa” la îndemn, activitatea în zilele de vineri fiind încheiată la orele 14.30. În schimb, printr-un comunicat de presă, PNL Iași a transmis că protestul va fi susținut de primarii PNL din județul Iași, care au luat decizia ca vineri, de la ora 15.00, să oprească activitatea pentru 15 minute în primăriile pe care le conduc.

Ştefan Mandachi a anunţat că vineri, 15 martie, la ora 15.00, va inaugura primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, iar din acel moment va sista timp de 15 minute activitatea celor 41 de restaurante din lanţul „Spartan”.  La apelul făcut de omul de afaceri sucevean au și mii de oameni care şi-au pus ca ramă la poza de la profilul de Facebook sloganul campaniei „șîeu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0