Și-a recuperat telefonul pierdut de la un jandarm

Și-a recuperat telefonul pierdut de la un jandarm

 

Luni, 4 iulie, în jurul orei 9.00, plutonierul adjutant şef Neculai Moaleş, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, în timp ce executa serviciul de pază şi protecţie instituţională la Trezoreria Piatra Neamţ, a găsit un telefon mobil pe holul instituţiei. În acel moment, subofiţerul a verificat lista cu apelurile telefonice şi a luat legătura cu ultima persoană apelată.

„Din primele verificări efectuate a rezultat că telefonul pierdut aparţinea unei femei în vârstă de 32 de ani, din Roznov, care a mers la prima oră a dimineţii la Administraţia Finanţelor Publice din Piatra Neamţ pentru a depune o cerere. Când s-a prezentat la sediul Trezoreriei Piatra Neamţ pentru a-şi recupera telefonul mobil, femeia i-a mulţumit jandarmului şi a relatat faptul că i s-a luat o piatra de pe inimă când a aflat că i s-a găsit telefonul pentru care a muncit o lună întreagă”, precizează un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Tot în dimineaţa zilei de 4 iulie, în jurul orei 10.30, acelaşi subofiţer a intervenit pentru a acorda primul ajutor unei femei gravide în vârstă de 30 de ani, care a leşinat pe holul Administraţiei Finanţelor Publice din Piatra Neamţ. Jandarmul a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă şi împreună cu alte două persoane a ajutat femeia să rămână conştientă până la sosirea personalului specializat.

jand 2

jand 1

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0