Shopping City Piatra Neamț și Carrefour Piatra Neamț strâng donații pentru familiile din Farcașa

Shopping City Piatra Neamț și Carrefour Piatra Neamț strâng donații pentru familiile din Farcașa

Dimensiune text

 

 

Shopping City Piatra Neamț, în parteneriat cu Carrefour Piatra Neamț, se alătură campaniei de solidaritate pentru sinistrații din comuna Farcașa. Până pe 31 iulie, clienții și vizitatorii centrului comercial sunt invitați să doneze, în urnele special amenajate, alimente neperisabile pentru familiile ale căror gospodării au fost grav afectate de inundații, informează un comunicat al companiei.

În urma inundațiilor din Farcașa, peste 100 de locuințe au fost avariate. Dintre acestea, 40 de gospodării au fost grav afectate și zeci de case au fost mutate cu totul de pe loc. Pentru a ajuta familiile din această comună, în Shopping City Piatra Neamț au fost amplasate urne de colectare alimente, chiar după linia caselor de marcat din hypermarketul Carrefour. Astfel, până la finalul lunii, vizitatorii centrului comercial pot dona conserve, ulei, zahăr, orez, făină, pâine ambalată, și apă potabilă îmbuteliată, alimente pe care Crucea Roșie Română le va colecta, sorta și transporta către sinistrații afectați de inundații.

Sunteți invitați să vă implicați în campania „Donează pentru sinistrații de la Farcașa!”, proiect realizat în parteneriat cu hypermarketul Carrefour din centrul comercial. Mai multe informații despre această campanie, dar și despre evenimentele organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0