Sfătuitorii lui Constantin Iacoban

Dimensiune text

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ Constantin Iacoban va avea mai mulţi consilieri la cabinetul său. Acesta a apelat deja la serviciile lui Iulian Jugan – care a renunţat la a fi directorul de Cancelarie al prefectului Vlad Angheluţă pentru a lucra alături de Constantin Iacoban – şi ale Adrianei Bâzgan. Constantin Iacoban i-a păstrat, dar cu jumătate de normă, pe Irina Corduneanu şi pe Mihai Hanganu.

„Doamna Corduneanu monitorizează implementarea Master Planului pe apă şi canalizare. Acolo trebuie să vedem exact care este situaţia, fiindcă beneficiarul Master Planului este ApaServ, dar, în caz că vor fi penalităţi, acestea vor fi plătite de Consiliul Judeţean. Domnul Hanganu va mai rămâne în echipă până când toate chestiunile ce ţin de partea socială vor fi transmise către noul consilier. Intenţionez să lucrez cu domnul Vasile Vişan, fost secretar al Primăriei Piatra Neamţ, o persoană cu multă experienţă. Mai am nevoie de consilieri, dar încă nu am finalizat discuţiile pe această temă. Vreau să aduc în echipă persoane care lucrează profesionist”, a afirmat Cosntantin Iacoban, preşedintele interimar al CJ Neamţ.

Noul şef al instituţiei judeţene nu se poate plânge de lipsă de activitate în perioada următoare. Acesta trebuie să se pună la punct cu situaţia la zi a tuturor direcţiilor, birourilor şi instituţiilor subordonate CJ Neamţ, să aprobe efectuarea plăţilor necesare funcţionării instituţiei şi să se ocupe de creionarea proiectului de buget pentru anul viitor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0