Prima paginăEconomie

Serviciul de livrări la domiciliu Glovo, disponibil acum și în Roman

Serviciul de livrări la domiciliu Glovo, disponibil acum și în Roman

Dimensiune text

 

Glovo își continuă expansiunea locală și devine disponibil în două noi orașe, Roman și Zalău. Începând de marți, 1 septembrie, locuitorii acestor orașe vor putea folosi aplicația de servicii de livrare rapidă pentru a cumpăra, primi sau trimite orice produs, din și în perimetrul orașelor în care se află, informează reprezentanții companiei.

Odată cu aceste lansări, serviciul Glovo devine disponibil în 32 de orașe din România, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu și alte capitale de județ.

„Ne bucurăm să adăugăm orașele Roman și Zalău pe harta Glovo și suntem mândri să-i avem alături pe partenerii noștri de la Kaufland și KFC. În perioada următoare, ne-am propus să creștem numărul curierilor din aceste noi orașe și să adăugăm în aplicație cât mai mulți parteneri locali, de la restaurante, florării și pet shop-uri până la magazine de cosmetice, librării și nu numai”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, Farmacie sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

De la lansarea din mai 2018 și până în prezent, 26 milioane de produse au fost comandate prin intermediul aplicației de livrare rapidă Glovo, cele mai multe fiind plasate în categoriile restaurante, supermarket și curierat, mai precizează reprezentanții Glovo.

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă (gratuit) Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți cont
  • Deschide aplicația pentru a vedea ce poți comanda în zona ta
  • Alege o categorie dintre cele predefinite sau folosește butonul „Orice”
  • Odată ce ai plasat comanda, poți vedea în ce stadiu se află, iar după ce curierul a preluat-o, îl poți urmări în timp real până ajunge la tine
  • Pe e-mail-ul cu care ți-ai creat contul vei primi confirmarea comenzii și alte informații
  • Doar în timpul livrării, poți contacta curierul Glovo pentru nelămuriri sau informații
  • Poți plăti cu cardul direct în aplicație sau cash la livrare
  • Oferă un rating atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât și curierului
  • După finalizarea comenzii, găsești pe mail confirmarea și detaliile livrării

Despre Glovo

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 298 orașe din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en .

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0