Sensul giratoriu de la Dedeman, gata în noiembrie

Sensul giratoriu de la Dedeman, gata în noiembrie

 

sens-giratoriu-zona-dedemanDacă şi vremea va ţine cu noi, până la finele lunii noiembrie, sensul giratoriu de la Dedeman ar trebui să fie funcţional. După terminarea licitaţiei de atribuire a lucrării, care se ridică la circa un milion de lei, incluzând lărgirea benzilor şi marcajele, au apărut anumite probleme legate de unul dintre terenurile pe care trebuia construit sensul giratoriu. Luni, 12 septembrie, city managerul Ovidiu Bojescu ne-a asigurat de faptul că toate impedimentele au fost depăşite şi lucrările pot debuta.

„Sperăm ca, de săptămâna viitoare, lucrările să înceapă. Nu putem estima exact cât vor dura, pentru că depinde şi de firma care a câştigat licitaţia – Occidental Construct, dar şi de vreme. Estimările noastre ar fi ca în două luni de la momentul începerii lucrării să se şi termine”, a precizat administratorul public.

Chiar dacă lucrarea este una complexă, autorităţile spun că nu se poate tărăgăna mult desfăşurarea ei, deoarece este vorba despre un drum european, cu trafic intens, iar solicitarea Poliţiei şi a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România este ca obiectivul să fie realizat în termenul cel mai scurt.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • gigi 2 ani

    Atentie la urmatorul enunt:Nu putem estima exact cat vor dura(lucrarile)pentru ca depinde si de firma care a castigat licitatia(N.R OCCIDENTAL CONSTRUCT).Da bine Domnule ADMINISTRATOR PUBLIC la o asa ‘lucrare’ ar trebui sa lucram in schimburi sau e prea obositor????
    in alte localitati din ROMANIA D-L PRIMAR il obliga(constrange) pe constructor sa termine cat mai repede dar ma scuzati aici se va intampla exact ca lucrarea de la artera ocolitoare de la Kaufland cand se lucra de la 09:00-14:00
    SPOR LA TREABA!!!

    • Intelegem, din ceea ce ni s-a spus, ca oricum CNADR nu vrea termene prelungite, vrea sa se termine totul repede si bine, dar… acum, ca sa fim corecti, daca ploua (nu e vorba inca de inghet dezghet si altele de genul inventate) eu as prefera sa nu lucreze pe „udeala”. Mai avem un exemplu in Roman ca asa nu… Din fericire, numai unul, dar sa nu-l repetam. In alta ordine de idei, aceeasi rugaminte avem si catre dvs in ceea ce priveste comentariile – folositi un singur pseudonim, apropos de corectitudine. In trecuy ati semnat un comentariu si cu numele de „artistul”. Multumim pentru comentarii!