Prima paginăPolitica

Senatorul Manoliu: „Voi milita pentru mai multă transparență în asociațiile de proprietari”

Senatorul Manoliu: „Voi milita pentru mai multă transparență în asociațiile de proprietari”

Dimensiune text

Activitatea asociațiilor de proprietari este încă, pentru mulți nemțeni care locuiesc la bloc, un motiv de nemulțumire. O parte din cauză o reprezintă lipsa de transparență pe care cetățenii o resimt, cu privire la cheltuielile pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le fac din banii încasați.

Problema a fost sesizată senatorului Dan Manoliu de cetățeni din municipiile Roman și Piatra Neamț.

„Oamenii mi-au spus în mod special două aspecte: că nu înțeleg cum sunt cheltuiți banii, pentru că activitatea asociațiilor nu este transparentă și că atunci când se adresează compartimentelor de specialitate din primării nu au parte de rezolvări ale problemelor semnalate, ci doar de răspunsuri de tipul «nu e treaba noastră». Aceste lucruri trebuie să se schimbe. În viitorul mandat de senator în Parlamentul României vreau să rezolv și această problemă sesizată de cetățeni”, afirmă senatorul Dan Manoliu, candidat Pro România Neamț pentru Senat.

Senatorul Manoliu consideră că situația se va schimba prin modificarea legii asociațiilor de proprietari – proiect legislativ pe care și l-a asumat în fața nemțenilor: pe de o parte, prin obligarea reprezentanților de a furniza periodic, transparent și pe înțelesul tuturor nivelul veniturilor și al cheltuielilor; pe de altă parte, prin sancționarea compartimentelor din Primărie care nu răspund operativ la sesizările cetățenilor.

„Într-un singur mandat, am avut 99 de proiecte legislativ, din care 39 au devenit legi. Vreau să continui să fac proiecte utile pentru nemțeni. Pentru asta, însă, am nevoie de votul dumneavoastră. Dacă vreți ca lucrurile să se schimbe în bine, începeți pe 6 decembrie! Votați Pro România, votați poziția 3 pe buletinul de vot!”, a declarat senatorul Dan Manoliu, candidat Pro România Neamț pentru Senat.

 

Senator Dan Manoliu,
Comunicat de presă

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0