Senatorul Dan Manoliu: „Prostia a invadat Guvernul României mai mult ca niciodată”

Senatorul Dan Manoliu: „Prostia a invadat Guvernul României mai mult ca niciodată”

Dimensiune text

 

Dragi nemțeni,
Trăim în țara în care Premierul (unul Orban) concluzionează că alocațiile statului pentru copiii românilor sunt „POMENI”!

Ținând cont că aceste alocații sunt din banii pe care noi românii îi plătim statului, înțelegem și că statul român trăiește din pomenile noastre, prin urmare este un stat pomanagiu și Premierul Orban este el însuși un pomanagiu!

Prostia a invadat Guvernul României mai mult ca niciodată, iar omul ăsta este nimic altceva decât bufonul de la curtea lui Iohannis, plătit din pomenile noastre ale tuturor. Poate ar trebui pur și simplu mutat la Cotroceni ca să își amuze stăpânul, și măcar nu ar mai afla toată lumea cât de penibil este, și nici nu ne-ar mai face de râs.

Apropo, cât timp bufonul conduce Circul de la Guvern, am ajuns să pierdem până și ratingul de țară, revizuit chiar acum de către Standard & Poors a devenit negativ. Până și Ungaria are ratingul mai bun ca noi! Probabil de aia nu doriți să aniversăm Trianonul!

Hai băieți, luați-vă președintele vostru filoungur și mergeți acasă că ați cam încurcat borcanele de când cu guvernarea asta!

Senator PSD Dan Manoliu,
Comunicat de presă

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Ai dreptate la PNL multa prostie si cumetrie,la voi PSD aveti de toate,HOTIE PE PRIMUL LOC,prostie cat tine ,cumetrie,si tot ce e rau,De unde ai mai aparut si tu mai rasuflatule,cine te-a ales senator ,ce interpelari ai avut in senat ,ce ai facut ptr Roman?Daca taceai filozof ramaneai ,nu stia nimeni de tine

  • da dom senator asa-i bre! da andrusca,popa, pop si nu ultima dancila ce mai fac?cum o duc cu sanatatea? da arcanaua aia mica ,ionel ce mai fac? aaaa…..scuze am uitat sa intreb de oana lu’ bulai…de….. romascanca d’anostra!