Prima paginăPolitica

Senatorul Dan Manoliu: „D’ale carnavalului!”

Senatorul Dan Manoliu: „D’ale carnavalului!”

Dimensiune text

 

Ieri seară, pe un post național de televiziune, am văzut un domn deputat PNL, și anume ieșeanul Mugur Cozmanciuc, prezentând cu emfază eșecurile guvernării Orban, drept mari succese!

Surpriza a venit în momentul când s-a apucat de scamatoria de final și a început să prezinte cifrele unui sondaj plătit de ei la partid. Emotiv fiind, sau poate că a omis intenționat, ieșeanul nostru a uitat să aducă la cunoștința telespectatorilor faptul că cifrele reprezintă: INTENȚIA DE VOT A SUSȚINĂTORILOR PNL.

Domnule, dacă reușiți prin acțiunile dumneavoastră să ostilizați jumătate din electoratul PNL, orientându-l într-o mare măsură către PSD, nu putem decât să ne bucurăm.

Este în aceeași notă cu scăderea drastică a economiei românești, văzută de colegul dumneavoastră, stimabilul Câțu, drept o mare reușită și creștere economică, de indexarea pensiilor cu 14%, care apoi au mai rămas 7% , și multe altele.

Curat-murdar, cum spunea Nenea Iancu.

Sunt convins, lăsând gluma deoparte, că în 2020 nemțenii se așteaptă totuși la metode mai inteligente de câștigat voturi, decât vechea bravură liberală care a sunat în genul „Stolo, ești cel mai bun!”

Dan Manoliu,
Senator PSD de Neamț

Declarație de presă

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0