Senatorul Dan Manoliu: „Actuala guvernare PSD-ALDE va crește cuantumul alocației pentru copii”

Senatorul Dan Manoliu: „Actuala guvernare PSD-ALDE va crește cuantumul alocației pentru copii”

Dimensiune text

 

 

Dragi nemțeni,

Proiectul depus de PNL în Parlament acum câteva zile a fost unul deficitar, scris doar pentru propagandă și cu atât de multă indiferență pentru români, încât EXCLUDEA de la MAJORAREA ALOCAȚIILOR categoria COPIILOR cu HANDICAP cu vârste între 3 și 18 ani!

Domnilor de la PNL, cu astfel de proiecte doriți dumneavoastră să construiți România Lucrului Bine Făcut!?

Deasemenea, PNL nici măcar nu s-a obosit să calculeze impactul bugetar și să indice sursa de finanțare, proiectul fiind unul făcut pe genunchi.

Un partid românesc serios NU are voie să trateze cu atâta lipsă de respect și indiferență o problemă socială de așa mare importanță pentru români, mai ales pentru cei cu probleme cum sunt minorii cu handicap de peste 3 ani, excluși de aceștia prin această propunere legislativă neresponsabilă și pur propagandistică!

Amintesc faptul că PSD este partidul care a dublat în anul 2015 alocațiile pentru copii de la 42 la 84 de lei, a majorat ajutorul financiar pentru persoanele cu handicap, a mărit bursele studenților și a acordat gratuitate acestora pentru transportul pe cale ferată.

Actuala guvernare PSD-ALDE va crește cuantumul alocației pentru copii, dar pe un proiect bine fundamentat, nu cum a fost cel de acum câteva zile, redactat într-un mod deficitar și pentru care Opoziția a insistat să intre la vot fără a beneficia de corecturile necesare.

Dan Manoliu,
Senator PSD de Neamț

Comunicat de presă

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0