Senatorul Dan Manoliu: „A venit momentul să fim alături de campioana noastră”

Senatorul Dan Manoliu: „A venit momentul să fim alături de campioana noastră”

Dimensiune text

 

Dragi nemțeni,

Vineri, 6 martie 2020, am participat la evenimentul caritabil alături de reprezentanți ai autorităților locale, primarul Lucian Micu, deputatul Laurențiu Dan Leoreanu, reprezentanți ai Spitalului Municipal de Urgență Roman, în persoana medicului oncolog Dorina Luchian, și reprezentanți ai Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. În acest moment, sportul nemțean trece prin clipe grele, alături de familia campioanei noastre balcanice la atletism, Ana Maria Antăl.

Originară din Bălușești, fostă elevă a Otiliei Danțiș de la Liceul cu Program Sportiv Roman și studentă acum, în anul III, a Facultății de Științe ale Mișcării din București, Ana a devenit campioană la proba de săritură în înălțime, aducând lauri sportului nemțean în toate competițiile la care a participat.

A venit acum momentul să fim și noi alături de ea. Campioana noastră luptă acum în afara stadionului, dă lupta cea mai grea de până acum, aceea cu boala. Ana a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin gradul IV și are mare nevoie de suportul nostru pentru a se putea trata !

Adresez pe această cale, o rugăminte, tuturor, atât cât putem fiecare dintre noi, sa o ajutăm pe Ana Maria și să facem o donație pentru ea în contul de mai jos!

Vă mulțumesc!

Cont deschis la BRD RO46BRDE040SV89017600400

 

Senator Dan Manoliu,
Președinte PSD Roman

Declarație de presă

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0