Senatorul Chelaru a fost schimbat cu Ionel Arsene

Dimensiune text

Organizaţia PSD Neamţ îl are, de luni, 9 iulie, ca preşedinte interimar, pe Ionel Arsene (foto), preşedintele Organizaţiei PSD Tîrgu Neamţ la alegerile locale din iunie, cînd candidaţii USL au obţinut funcţia de primar al oraşului şi o majoritate confortabilă în consiliul local.

 

Aceste succese au fost la baza deciziei luate de Comitetul Executiv Naţional al PSD de luni, prin care este înlocuit din această funcţie  senatorul Ioan Chelaru, care deţinea ca interimar funcţia de preşedinte al filialei Neamţ a PSD. „Am şi voi avea în continuare o relaţie foarte bună cu senatorul  Chelaru. Obiectivele mele sînt de cîştigare a tuturor alegerilor. Îmi propun cîştigarea în judeţ a referendumului privind demiterea preşedintelui. De asemenea, vreau să cîştigăm şi alegerile prezidenţiale şi parlamentare de anul acesta”, a declarat  Ionel Arsene, preşedintele interimar al filialei PSD Neamţ.

Reamintim că în urma alegerilor locale din 2012 USL Neamţ a mai cîştigat oraşul Bicaz, dar a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ)  şi funcţia de primar în municipiile Piatra Neamţ şi Roman, precum şi în oraşul Roznov. De asemenea, majorităţile în CJ şi în cele două municipii au fost realizate de PDL, UNPR şi PP-DD, rezultate considerate  dureroase pentru PSD. Punctul de vedere al senatorului PSD faţă de această schimbare nu a putut fi consemnat, fiind în concediu de odihnă.

Precizăm că Ioan Chelaru a deţinut funcţia de preşedinte interimar al PSD Neamţ după demisia fostului preşedinte ales, Alin Antochi, în urmă cu aproape un an. Senatorul Ioan Chelaru este vicepreşedinte la nivel naţional al PSD.COMENTARII

WORDPRESS: 0