Prima paginăPolitica

Senatorul Cadăr vrea înapoi la muncă

Dimensiune text

Senatorul Leonard Cadăr se reface încet, dar sigur. Acesta a participat, de curând, la ședințe ale Comisiei pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare din Senatul României. ”Domnul senator este în perioada de recuperare, urmează sfaturile medicilor și se simte mult mai bine”, a spus Bogdan Gotcă, consilierul personal al senatorului Colegiului 2.

Senatorul Leonard Cadăr a fost implicat, pe 8 ianuarie, într-un grav accident rutier. În acea seară, senatorul se întorcea la Roman de la Piatra Neamţ, acolo unde participase la o întâlnire cu membri ai PSD Neamţ. În localitatea Horia, acesta a intrat cu maşina într-un utilaj de deszăpezire. În urma impactului, Leonard Cadăr a rămas blocat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos în siguranţă. Parlamentarul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Ulterior, din cauza rănilor, a fost transportat la Iași, apoi la Spitalul Floreasca din București.

Leonard Cadăr a fost singura victimă a accidentului, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul penal se află, din luna martie, în cercetarea unui procuror din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Roman și urmează a fi propusă o soluție.

COMENTARII

WORDPRESS: 0