Prima paginăPolitica

Senatorul Cadăr este supărat pe şeful său, din cauza banilor

Dimensiune text

Parlamentarul este de părere că Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, şi Culiţă Tărâţă, preşedintele CJ Neamţ şi preşedinte al UNPR Neamţ, au discriminat comunele cu populație majoritar catolică din zona Romanului, la votarea bugetului. Senatorul Cadăr crede că acest semnal arată că n-ar mai fi dorit în PSD.

Senatorul social-democrat Leonard Cadăr este nemulţumit de modul în care s-a împărţit bugetul judeţului şi consideră că Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, şi Culiţă Tărâţă, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi al UNPR Neamţ, au favorizat anumite comune. „Este prima dată când ideile domnului Ionel Arsene şi ideile domnului Tărâţă sunt aceleaşi. Și-au bătut joc de unele comune din zona Romanului. Au împărţit bugetul cu subiectivism, fără a avea la bază criterii şi principii. Au dat 52.000 de lei la Boteşti, au dat bani puţini şi la Gherăeşti. Cred că este o discriminare a catolicilor, fiindcă Săbăoani – care este aproape un oraş, a primit mai puţini bani decât Văleni, iar Tămăşeni – care este o comună cu mii de locuitori, a primit mai puţini bani decât Icuşeşti sau Moldoveni”, a afirmat Leonard Cadăr, senator PSD al Colegiului nr. 2.

Parlamentarul a mai spus că a purtat discuţii referitoare la modul în care se va împărţi bugetul pentru comunele din colegiul său şi că a avut alte promisiuni decât ceea ce s-a aprobat după votul din Consiliul Judeţean Neamţ. Leonard Cadăr nu exclude ca această atitudine să fie un semnal politic pentru el, dat fiind faptul că este locuitor al comunei Boteşti. „Dacă nu mă vor în PSD, să-mi spună în faţă, să nu dea semnale din acestea. Sunt foarte dezamăgit de acest partid. Aştept măsuri compensatorii pentru aceste comune nedreptăţite şi, dacă acestea nu vor veni, voi avea o discuţie serioasă cu liderii de partid”, a declarat Leonard Cadăr.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • culai 7 ani

  Felul cum pune problema si in mod deosebit motivatia d-lui Kadar- pe motive religioase- este nu numai periculoasa dar indeamna la razmerite de tip Irakian. Atentie d-le Kadar.Faptul ca sunteti -de loc- din Gheraiesti nu justifica punctul d-stra de vedere.N-am auzit pana acum de neintelegeri de acest tip in zona noastra eu stiu ca chiar exista o buna colaborare intre biserici , la care am participat si noi romascanii.

 • nicoleta 7 ani

  Stiti de mafia locala??
  Tocmai ati plecat din ea….portocaliul va urmareste….

 • om 7 ani

  Domnule Cadar ,acuzele dv n-au ce cauta aici1Sunteti si cred ca chiar n-ati gasit altceva mai rau decat asta!Biserica este stat in staul romanesc si ea isi vede in continuare de afacerile ei ,de enoriasii ei ,si nu cred ca cei de la CJ nu mai pot dormi de dragul cuiva.Politicienii distrug tara ,iar opozitia impreuna cu puterea se perinda intre ele ,facandu-si interesele.