Senatorul Cadăr: „Am plecat în PRU cu ideea că domnul Ponta va fi liderul formaţiunii”

Senatorul Cadăr: „Am plecat în PRU cu ideea că domnul Ponta va fi liderul formaţiunii”

 

leonard cadar 02Senatorul romaşcan Leonard Cadăr a decis să părăsească PSD pentru relativ noul PRU. Acesta ne-a declarat că nu comentează despărţirea de social-democraţie, ci se îndreaptă mai degrabă spre şansa pe care PRU o are în a schimba faţa politicii actuale. Senatorul Cadăr vrea şi un loc pe listele de la parlamentare din decembrie, din partea PRU.

„Intrarea mea în PRU s-a făcut în speranţa ca domnul Ponta să devină liderul acestui partid şi sper ca noile generaţii pe care acesta le va aduce alături să poate face cât mai multe lucruri bune. Din  cauza aglomeraţiei din PSD, domnul Ponta nu a putut face tot ceea ce şi-a propus, o politică bună. Sper că voi candida la alegerile parlamentare din partea PRU. Doresc să candidez, dar sper să obţinem şi un scor bun şi să putem concentra forţe cât mai puternice pentru a schimba în bine lucrurile. Candidatura mea este bătută în cuie, mai vedem acum şi dacă voi reuşi să obţin un loc în Parlament”, a declarat senatorul Cadăr.

Senatorul Cadăr a câştigat mandatul de parlamentar pe listele ARD (din partea PDL), câştigând un loc pe Colegiul 2, acolo unde şi PSD a obţinut un mandat de senator – prin alt romaşcan, avocatul Ioan Chelaru. Ulterior, pe seama unor neînţelegeri cu cei din PDL, senatorul a plecat la PSD.

Prin vocea liderului PRU Roman, Sorin Cazan, formaţiunea caută acum candidaţi cât mai cunoscuţi pentru a-i prezenta alegătorilor, însă rezultatele de la alegerile locale nu au fost unele excepţionale. În plus, candidaţi caută toate partidele, iar anul acesta alegerile parlamentare nu vor mai fi uninominale, ci pe liste, iar locul de pe listă contează.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0