Șeful Poliţiei Piatra Neamţ a agresat o minoră în sediul instituţiei

Dimensiune text

Un film de două minute a fost postat pe canalul Youtube, în care apare şeful Poliţiei Piatra Neamţ, comisarul şef Cezar Filip, care loveşte cu mâinile şi picioarele o adolescentă de 14 ani. Se caută  persoana care a avut acces la imaginile de pe camerele de supraveghere din sediul Poliției și le-a făcut publice.

Miercuri, 19 martie, în jurul amiezii, a fost postat pe Youtube un filmuleţ în care apare şeful Poliţiei Piatra Neamţ, comisarul şef Cezar Filip, care a agresat fizic, pe data de 8 martie, o adolescentă de 14 ani, ce fusese adusă la secţia de Poliţie ca fiind suspectă într-o infracţiune de tâlhărie. În imaginile care provin de la camerele de supraveghere amplasate în incinta Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ se vede cum comisarul ar lovi cu palma şi cu piciorul adolescenta. Împreună cu comisarul şef se afla şi un alt lucrător al Poliţiei Piatra Neamţ, care, însă, nu a încercat să îl oprească pe acesta să o mai lovească pe tânără.

„Am urmărit şi noi acel film şi i-am identificat pe cei doi ca fiind lucrători ai Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ. S-au dispus cercetări disciplinare de către Biroul de Control Intern al Inspectoratului Judeţean de Poliţiei Neamţ şi, totodată, s-a făcut sesizare la Parchet, cu acuzaţia de purtare abuzivă. În momentul acesta, comisarul şef Cezar Filip se află în concediu medical, motiv pentru care nu se poate pune problema suspendării sale din funcţie pe durata cercetărilor. Adolescenta de 14 ani fusese adusă la sediul Poliţiei în urma unei infracţiuni de tâlhărie asupra unei bătrâne şi este cunoscută de către lucrătorii de Poliţie ca fiind suspectă în mai multe cazuri de tâlhărie şi furt. Anul trecut, a fost cercetată în cazul unei infracţiuni în urma căreia victima a decedat. După ce se vor finaliza cercetările, vom lua măsurile care se impun. Între timp, se efectuează cercetări şi pentru a descoperi cine anume a postat acel film pe Youtube. Există mai multe persoane care au acces la sistemul informatic. Normal ar fi fost ca persoana respectivă să anunţe mai întâi conducerea instituţiei despre acest fapt”, a declarat comisarul Paul Tablan, şeful IPJ Neamţ.COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • Didi 6 ani

  Bravo celui care a postat filmuletul…este INADMISIBIL comportamentul comisarului,indiferent ce infractiune ar fi savarsit minora…pacat ca s-a micsorat pedeapsa pt. purtare abuziva..si ce e mai trist e ca, probabil, va fi sanctionat si cel care a postat filmuletul..dar,daca nu ar fi facut asta, sigur ca fapta comisarului nu ar fi atras nicio consecinta..

 • kent 6 ani

  Rusine Dinu Patriciu………se vede pixelu’ albastru … e trucaj ordinar…

  • laura 6 ani

   nu este in absolut vorba despre un trucaj..cunosc persoane care lucreaza in aceste institutii si este ceea ce se intampla de fapt intre peretii acestora.cum minorii provin din familii dezorganizate se stie ca nimeni nu va depune plangere asa ca…

 • pagubitul 6 ani

  mai bat si ei copii ca pe strazi nu-i vezi decat cu radarul iar fartii lor mai mici de la politia comuniatra… is VARZA.grija lor e sa te pandeasca cand parchezi pe interzis (sa-i iau in …brate)

 • Daniel 6 ani

  Mai degraba trebuia sa o felicite ca a furat iar, nu? Cand prinzi aceiasi hoti de zeci de ori si vezi ca nu ai ce sa faci cu ei, ca nu ii poti inchide, ca sistemul este de cacao, ce ar trebui sa faci?
  Sunt niste ipocriti. Cred ca niciodata nu ati avut tendinta sa aruncati cu ceva dupa grupul de cersertori agasanti care se tine dupa voi sa le dati de pomana sau sa va fure ceva.

 • ionutz 6 ani

  cum e posibil sa o bata ,trebuia lasata sa fure in continuare si chiar sa fie ,,instruita pe banii statului,,.Rau am mai ajuns ,sa fii furat,batut si tot tu vinovat.Proaste legi cu adevarat facute pentru HOTI, dupa chipul si asemanarea parlamentarilor.

 • snack 6 ani

  eu cred ca vremea astazi va fi buna , co soare si putin vant … hai pa .

 • mi-s 6 ani

  Minora in cauza va trebui sa ucida pe cineva ca sa fie „stansa’ de pe strazi!Uite asa a facut si cel ,care a ucis japoneza!Mi se pare ca intre infractori si politisti este un fel de fratie,iar minora a fost multumita ca scapat cu cateva suturi si astfel a fost lasata libera la alte infractiuni!!!