Șeful ISU Neamț, felicitat de prefect

Dimensiune text

Joi, în cadrul videoconferinței susținute de Gabriel Berca, ministrul Ministerului Administrației și Internelor, și la care au participat membri ai comitetelor județene pentru situații de urgență din toată țara,  prefectul județului Neamț a ținut să-l felicite pe colonelul Ioan Nițică, inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț.

 

 

Aprecierile prefectului Mihai Archip au venit ca urmare a calificativului primit de șeful ISU Neamț în urma controlului de fond din 2011. Controlul de fond reprezintă cea mai complexă evaluare a activității unui inspectorat și este efectuat de către ofițeri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
În urma acestei evaluări, noi am primit nota 9,33, ceea ce înseamnă calificativul «foarte bine». Acesta este un calificativ pe care l-am primit mai demult, dar nu am mediatizat această reușită, deoarece consider că ne-am făcut treaba„, a afirmat colonel Ioan Nițică, inspectorul-șef al ISU Neamț.

În cadrul videoconferinței, s-a pus în vedere membrilor consiliilor locale pentru situații de urgență să fie pregătiți pentru eventuale precipitații abundente, chiar dacă meteorologii au dat asigurări că, cel puțin pînă pe data de 6 martie, nu se vor înregistra creșteri bruște de temperaturi sau precipitații abundente.

Ministrul Gabriel Berca a comunicat prefecților că problemele create de zăpadă nu pot atrage bani de la fondul de solidaritate al UE, deoarce nu se încadrează în condițiile necesare.COMENTARII

WORDPRESS: 0