Șef nou peste jandarmii nemțeni

Dimensiune text

Începând cu data de 9 ianuarie, colonelul Ioan Eugen Todoruţ a fost împuternicit, pe o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

Până să fie numit în funcţia actuală, colonelul Todoruţ a fost şeful catedrei de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Centrului de Pregătire Profesională a Cadrelor Jandarmi din Gheorgheni.

„S-a născut în 1970, la Dej, loc în care a finalizat studiile primare şi preuniversitare. Din punct de vedere familial, militarul este căsătorit şi are un copil în vârstă de 14 ani. A început cariera militară pe 15 decembrie 1991, după care a activat în unitatea militară de la Gheorgheni, pe funcţiile de comandant pluton, comandant de companie, ofiţer principal în statul major şi şef al Catedrei de Ordine şi Siguranţă Publică. Ofiţerul nu a activat în alte unităţi militare. În activitatea desfăşurată, ofiţerul a manifestat perseverenţă, profesionalism şi prestanţă, achitându-se conştiincios de sarcinile şi misiunile încredinţate. De la data încadrării şi până în prezent, ofiţerul a fost apreciat cu calificative foarte bune, fiind recompensat în repetate rânduri în cei 24 ani de activitate. Pe parcursul carierei militare, s-a preocupat de perfecţionarea pregătirii cadrelor din Jandarmeria Română şi a participat la diferite schimburi de experienţă în domeniul ordinii şi siguranţei publice, cu reprezentanţi ai forţelor de Jandarmerie din alte state. Ofiţerul este preocupat pentru perfecţionarea stilului şi metodelor de muncă, în acest sens fiind absolvent al mai multor categorii de studii pentru creşterea nivelului de pregătire”, se arată într-o scurtă descriere pusă de dispoziţie de Biroul Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

Fostul şef al jandarmilor nemţeni, colonelul Sorin Gherman, a ieşit la pensie după 11 ani de activitate la cârma acestei instituţii şi după 29 de ani de activitate profesională.COMENTARII

WORDPRESS: 0