FOSTUL SEDIU AL ITM ESTE NOUL SEDIU AL PNL

FOSTUL SEDIU AL ITM ESTE NOUL SEDIU AL PNL

Dimensiune text

 

pnl roman sediu itm camera de muncaClădirea în care a funcţionat, până la finele anului trecut, sediul din Roman al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamţ a fost transformată în sediu al Partidului Naţional Liberal.

Clădirea, de pe centrul vechi – strada Ștefan cel Mare, nr. 212, lăsată liberă de ITM, din lipsă de fonduri, se află în proprietatea Primăriei Roman. Și, chiar dacă edilul municipiului este acum şef al PNL Roman, atât timp cât se plăteşte chirie pentru respectivul imobil, el poate fi preluat de formaţiunile politice. Aşa se face că, în ultimele luni, clădirea a fost renovată, pe interior şi exterior, a trecut prin schimbarea la faţă şi va deveni, cât de curând, noul sediu al PNL Roman.

Vicepreşedintele PNL Roman, Leonard Achiriloaei, ne-a confirmat această „mutare”, precizând faptul că, prin preluarea în chirie a noului imobil, se va renunţa la spaţiile din Pietonal deţinute de formaţiune: cel al PNL şi cel al PDL, unul lângă altul, dar la etaje diferite.

De menţionat este faptul că, pentru un timp, echipa Leoreanu s-a folosit şi de cabinetul parlamentar al deputatului independent Elena Udrea, de vis-à-vis de Spitalul Vechi, pe vremea când echipe era independentă. Acum, când toţi au decis intrarea în noul PNL, cu tot cu vechiul PDL, un singur sediu era soluţia corectă. Și, de ce nu, fostul sediu al ITM, al oamenilor muncii.

În noiembrie anul trecut, sediul ITM – punctul de la Roman – şi-a încetat activitatea după opt ani de funcţionare, în condiţiile în care aici, oricum din 2014, mai exista doar arhiva instituţiei.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0