Ședință de Consiliu Local ”tăcută”

Ședință de Consiliu Local ”tăcută”

Dimensiune text

Vineri, cei 20 de consilieri locali au fost convocați în ședință extraordinară, pe ordinea de zi aflându-se patru proiecte de hotărâre. Ședința a fost, ca de obicei, una scurtă și tăcută.

Față de perioada campaniei electorale, nu au existat discuții pe tema proiectelor. Două proiecte de hotărâre priveau reaprobarea sumelor pentru realizarea parcului Jora, proiectul fiind actualizat cu schimbarea cotei de TVA, reducerea ei la 19%, autoritățile anunțând că urmează semnarea contractului pentru obținerea fondurilor europene. Aleșii locali au aprobat și concesionarea serviciului pentru îngrijire câini comunitari către Municipal Locato Serv, precum și o rectificare de buget pentru achiziționarea unui tractor de tuns iarba și a unui aparat de aer condiționat pentru camera serverelor Primăriei.

De la ședință au lipsit 5 consilieri locali, toți de la PNL. Primarul Lucian Micu a anunțat ședința ordinară din această lună va fi programată pe 27 sau 28 iulie, astfel încât consilierii să-și poată organiza agenda, aceasta fiind și o lună a concediilor de odihnă.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!